Runderhaasbonbons met truffelmayonaise
23 feb
Aantal personen
6
Moeilijkheidsgraad
2/5
Bereidingstijd
20-30 minuten
Voedingswaarde
Per persoon: 204 kcal (856 kJ). Eiwit: 8 g. Vet: 19 g (waarvan 5 g onverzadigd).
Koolhydraten: 1 g.
Ingrediënten
100 g runderhaas
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
50 g ijsbergsla, fijngesneden
2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
100 ml truffelmayonaise
8 blaadjes basilicum
Bereiding
Vries de runderhaas licht aan en snijd deze vervolgens in dunne plakjes. Spuit in het midden van elk plakje een beetje truffelmayonaise. Leg hierop wat ijsbergsla en strooi daaroverheen wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Vouw de buitenzijden naar binnen zodat er een bonbon ontstaat. Leg de bonbon omgekeerd op een lepel of een bordje. Versier de bonbons met een beetje truffelmayonaise, basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!