Runderhaasbonbons met truffelmayonaise

Runderhaasbonbons met truffelmayonaise

23 feb

Aantal personen

6

Moeilijkheidsgraad

2/5

Bereidingstijd

20-30 minuten

Voedingswaarde

Per persoon: 204 kcal (856 kJ). Eiwit: 8 g. Vet: 19 g (waarvan 5 g onverzadigd).
Koolhydraten: 1 g.

Ingrediënten

100 g runderhaas
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
50 g ijsbergsla, fijngesneden
2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
100 ml truffelmayonaise
8 blaadjes basilicum

Bereiding

Vries de runderhaas licht aan en snijd deze vervolgens in dunne plakjes. Spuit in het midden van elk plakje een beetje truffelmayonaise. Leg hierop wat ijsbergsla en strooi daaroverheen wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Vouw de buitenzijden naar binnen zodat er een bonbon ontstaat. Leg de bonbon omgekeerd op een lepel of een bordje. Versier de bonbons met een beetje truffelmayonaise, basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!